MacBook Pro vs. Acer Travelmate 8200

CNET on vertaillut Applen MacBook Pro:ta ja Acerin Travelmate 8200:ta keskenään ja lopputuloksissa Acer selviää niukasti voittajaksi. Acer vie neljä kahdeksesta testistä yhden testin ollessa tasapeli. Acerin voitontekijöinä olivat paremmat ominaisuudet, suorituskyky ja alhaisempi hinta, kun taas MacBook Pro loisti esteettisyydellään ja käyttöjärjestelmällään.

Testissä arvostelun kohteina olivat suunnittelu, näyttö, ominaisuudet, suorituskyky, akkukesto, ohjelmistot, takuu ja tuki ja hinta. Vaikka vertailu ei teknisyydellään loista, antaa se hyvän kuvan Macin ominaisuuksista verrattuna PC:hen ja lopputuloskin on kohtalaisen arvattava.

En omaa iBookkia ostaessa antanut niinkään suurta arvoa laitteen suorituskyvylle vaan käyttöjärjestelmälle ja pienelle koolle yhdistettynä edulliseen hintaan. Nykyään Intel-Macien aikakaudella vaakakupit kallistunevat omasta mielestäni vielä enemmän Maccien puolelle, sillä PC-puolella ei vielä ole tarjolla yhtä toimivaa kokonaisuutta lähtien paketoinnista, lisälaitteista, koneen ulkonäöstä ja käyttöjärjestelmästä.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *