Ihmeelliset kotelomodaukset, osa 2

Kirjallisuuden ja tietotekniikan ystävät voivat yhdistää molemmat harrastukset rakentamalla koneelleen kotelon, joka näyttää kirjalta. Nimimerkillä Chewy WizD Forumilla kirjoittava on mahduttanut vesijäähdytetyn Intel Pentium D 3,2 kokoonpanon suurehkoa kirjaa muistuttavaan kuoreen. Kirjatietokone nimeltään ”11th commandment” on rakennettu käyttämällä puuta, samettia ja tietenkin sin.. punaista valoa.

Osoitteesta http://www.neatorama.com/case-mod/ voi käydä katsomassa lisää erikoisia kotelomodauksia. Koteloita löytyy anime-hahmon muotoon rakennetuista, peli- ja elokuva-aiheisista aina piparitaikinasta kasattuihin koteloihin. Kyllä tietotekniikka taipuu osaavan käden ja mielikuvituksen yhteistyöllä muotoon kuin muotoon.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *