LTY:n Tietoliikenteen kesäkoulu, päivä 1

Kesäkoulun ensimmäisen päivän seminaarit ovat takanapäin ja saaliina on aiheita otsikoilla ”Principles of Ubiquitous Computing”, ”Seamless Connectivity”, ”Context-Awareness” ja ”Security and Trust”. Kokonaisuutena aiheet käsittelivät pintapuolisesti asioita, joita jo aikaisemmin oli tullut esille kursseilla. Hyvää yleistiedon kertausta, mutta ei mitään järistyttävää.

”Context-Awareness” ja ”Security and Trust” sisälsivät aika laajasti aiheisiin liittyviä asioita ja täyttivät hyvin niille varatun puolentoista tunnin ajan, kun taas kaksi ensimmäistä aihetta käsiteltiin enemmänkin käsitetasolla. Seminaarien esitykset löytyvät kesäkoulun sivuilta. Kesäkoulu jatkuu tänään vielä illanvietolla saunalla ja seminaarit huomenna hieman yksityiskohtaisemmilla aiheilla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *