MacBookin WiFi -ajurit sittenkin turvalliset

Digitoday uutisoi MacBookin WiFi -ajureiden olevan sittenkin turvalliset. Aikaisemmin netissä oli juttua, kun SecureWorksin tutkijat kohahduttivat Black Hat -tapahtumassa esittämällä videon, jossa he murtautuivat MacBookiin alle minuutissa virheellisten ajureiden avulla.

SecureWorks on julkaissut asiasta lisäselvityksen ja uusien tietojen mukaan murto suoritettiin käyttäen ajureita, jotka eivät olleetkaan MacBookin omat, vaan kolmannen osapuolen. Aikasemmat spekuloinnit käytetyistä kolmannen osapuolen ajureista saa siis varmistuksen ja tutkijoiden David Maynorin ja Jon Ellchin videota voidaan pitää hieman sensaationhakuisena. Kuka nyt haluaisi käyttää MacBookissa muita kuin mukana tulevia ajureita muutenkaan, ellei sitten korvaa Mac OS X:ää Linuxilla tai Windowsilla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *