Thunderbirdin ärsyttävyydet, uusi ikkuna tuplaklikkauksesta

Miellän Thunderbirdin tyylin avata aina uusi ikkuna, kun käyttäjä tuplaklikkaa esimerkiksi sähköpostilaatikkoa, ärsyttäväksi ominaisuudeksi. Onneksi Thunderbirdiinkin on saatavilla laajennuksia, vaikkakin niiden löytäminen Mozillan Addons -sivustolta on hieman hankalaa, kun haku ei erittele Firefoxin ja Thunderbirdin laajennuksia. Molemmille ohjelmille on linkit, joita painamalla kuvittelisi selaavansa vain halutun ohjelman laajennuksia, mutta ilmeisesti se ei toimi hakua käytettäessä.

Tuo ärsyttävän tuplaklikkauksen poistava laajennus on ”No New Window on Double Click”, joka tekee juurikin sen mitä nimi sanoo, eikä mitään muuta. Kyseisen ominaisuuden toivoisi löytyvän valmiina Thunderbirdistä, sillä en ymmärrä mikä logiikka tuossa uusien ikkunoiden luomisessa on takana. Uusi ikkuna -ominaisuudesta ei niinkään ole haittaa normaalia hiirtä käytettäessä, mutta kannettavan kosketustabletilla (touchpad) tahattomat tuplaklikkaukset ovat yleisempiä.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *