Nintendo Wii:n Eurooppaan joulukuussa

Nintendo on paljastanut, että Nintendo Wii-pelikonsoli julkaistaan Euroopassa markkinoille 8. joulukuuta 249 € hintalapulla (£179). Yhdysvalloissa pelaajat saavat konsolin 19. marraskuuta ja Japanissa 2. joulukuuta. Wiin mukana tulee Wii-kaukosäädin, Nunchuk-ohjain sekä viisi peliä sisältävä Wii Sports -pelilevy. Samalla julkaistaan noin 20 peliä, joiden hinnat tulevat asettumaan 49 € ja 59 € välille.

Wii ei tehoiltaan pärjää Microsoftin Xbox360:lle tai Sonyn PlayStation 3:lle, sillä Wii:n sisällä pyörii IBM:n PowerPC-pohjainen 729 MHz Broadway-suoritin, sekä grafiikka-, DSP- ja I/O-ominaisuudet tarjoava ATI Hollywood -piiri. Käyttömuistia löytyy kokonaisuudessaan 91 megatavua, jonka lisäksi tallennustila on toteutettu 512 megatavun flash-muistilla. Konsoliin on lisäksi tarjolla on muistikortinlukija.
(via Muropaketti)

Konsolin tehot eivät kuitenkaan kerro mitään pelien laaduista, mutta laitteen kyvyistä HD-tasoiseen kuvaan voi olla hieman epäileväinen.

Wii:stä on nähty useita mainosvideoita, jotka esittelevät pelaamista ja erityisesti ohjaimen tarjoamia mahdollisuuksia. GTtv:n video kuitenkin esittelee Wii:tä laitteena ja toimintaa:


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *