USB:ssä ladattavat akkupatterit

usbcell battery

Trusted Review -sivusto esittelee akkupattereita, joita voi ladata USB-väylän kautta. Kätevää eikö?

Moiza Energyn USBCELL patterit ottavat virtansa normaalista USB-liitännästä, eivätkä siis tarvitse mitään erityisiä latauslaitteita täyttyäkseen virrasta. Toiminnaltaan patterit muistuttavat USB-tikkuja, joista käännetään kansi sivuun ja tökätään kiinni. Tyhjän pariston lataus kestää noin viisi tuntia, jonka jälkeen LED-valo ilmoittaa pariston olevan täysi.

Tällä hetkellä netin kautta voi tilata AA-kokoisia USBCELL -paristoja, mutta yrityksellä on suunnitteilla tuoda markkinoille koko skaala akkuparistoja mukaan lukien puhelin- ja kamera-akkuja. Nippelitiedosta kiinnostuneille patterien kapasiteetti on 1300mAh, joka ei yllä samalle tasolle kuin tehokkaimmat NiCD ja NiMH patterit, joissa kapasiteetti on 2500mAh. Kaksi AA-kokoista USBCELL -paristoa kustantaa 12.99 puntaa ja ovat saatavilla vain Brittein saarilla, mutta sivujen mukaan paristoja ollaan tuomassa markkinoille myös USA:ssa ja muissa Euroopan maissa.

Päivitys 2.6.2007:
Huomasin juuri, että Verkkokauppa.com mainostaa Kesä-Extra lehdessään USBCELL AA-akkupattereita. Kaksi USB-portista ladattavaa 1300mAh:n AA-akkua maksaa 19.90 euroa. (Verkkokauppa.com:n USBCELL -tuotesivu)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *