Logitechilta uusi diNovo

The Inquirer uutisoi Logitechin uudistetusta diNovo näppäimistöstä. Uusi versio on nimeltään diNovo Edge ja väriltään perinteisen musta lisättynä oransseilla teksteillä. Edellisen diNovon tapaan uudistetussa versiossa ei ole numeronäppäimistöä ja tilalle on laitettu kosketuksella toimiva äänisäätö ja touchpad. Logitechin diNovo Edge on siis tyylikäs näppäimistö-hiiri -yhdistelmä, joita muun muassa IBM:llä on tarjolla (ThinkPlus USB Travel Keyboard with UltraNav).

Näppäimistö on nykytyylin mukaan litteä (19.05 mm paksu) ja langaton käyttäen Bluetoothia. Mukana tulee latausteline, johon näpppäimistön voi laittaa pystyasentoon latautumaan ja kahden tunnin latauksen pitäisi mainospuheiden mukaan kestää kaksi viikkoa kuukautta. Hienoista ominaisuuksia, ulkonäöstä ja premium -tason näppäimistöstä lompakko hupenee $199.99 ja on saatavilla marraskuussa.

Pikainen katsaus Googleen ja MB Hintaseurannan mukaan diNovo Edgeä saisi n. 170e hintaan ja arvioitu saapumisaika marraskuun puolessa välissä. 170e on kyllä aika paljon näppäimistöstä, mutta tyylikkyydestä joutuu maksamaan. Yhdistettu näppäimistö-hiiri olisi kyllä kätevä muun muassa palvelimen näppäimistössä ja luulisi sen toimivan Linuxissakin.

diNovo Edge keyboard

Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Logitechilta uusi diNovo”

  1. Marko avatar

    Heh, kaksi kuukauttahan tuolla jutussa luki, mutta realisti muutti sen alitajuisesti kahdeksi viikoksi :)

  2. Arsu avatar
    Arsu

    Korjausta kenties, ainakin itse sain käsityksen tuosta Inquirerin ja IT Viikon jutusta, että yhdellä latauksella kestäisi käyttöä kaksi kuukautta, ei viikkoa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *