Logitechin peliohjain tuulettaa pelikädet

Logitech Chillstream Controller

Hilavitkutin.com gadget-blogi kirjoittaa Logitechin Chillstream peliohjaimesta, joka tuulettaa hikoilevat pelikädet. Logitech on julkistanut Chillstream ohjaimestaan aikaisemmin Playstation 2, PC ja Xbox -versiot ja nyt vuorossa on Playstation 3 -malli.

Peliohjaimen perusidea on pitää pelikädet viileinä sisäänrakennetun tuulettimen avulla, joka voidaan kytkeä päälle, pois tai käyttää tuuletinta ajoittain. Nyt tiukimmissakaan pelitilanteissa kädet eivät lipsu vaan pysyvät viileinä. Ohjaimen tuuletin suuntaa viilentävän ilman kolmesta eri aukosta käsille kohtiin, joissa hikoilua tapahtuu eniten.

Logitechin Chillstream PS3 -ohjain löytyy jo Amazonin verkkokaupasta n. 40 dollarin hintaan ja tulee saataville marraskuun 22. päivä, vaikka itse PS3 -konsolia saadaan odotella vielä ensi vuoden puolelle. Chillstream -ohjain pitäisi löytyä myös muun muassa Xbox360:lle, mutta Logitechin sivut eivät halunneet löytää ohjainta muille alustoille kuin PC:lle. Ilmeisesti sivuja ei ole päivitetty ajantasalle tai tuote on vielä osittain niin sanottu paperijulkaisu; markkinamiehet mainostaa, mutta tuotteen saatavuudesta ei ole puhettakaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *