Not Found 404 -virhesivun voi tehdä myös tyylillä

Yleensä Internet-sivun löytymättömyys ilmoitetaan surffaajalle tylsällä ”Not Found 404” -virheilmoitus -sivulla, joka ei tyylillä kursaile. Onneksi usein näkee sivuston yleiseen ilmeeseen muokatun virhesivun, jossa on myös lyhyet ohjeet mistä tietoa kannattaa etsiä ja mikä meni pieleen.

Virhesivut voidaan myös tehdä tyylikkäästi ja pienellä huumorilla, joka ilahduttaa käyttäjää vaikkei haluttua sivua löytyisikään. 365questions.org -sivustolle on kerätty muutamia tyylikkäitä ja oivaltavia 404 -virhesivuja. Myös 404 Research Lab -sivustolta ja Sendcoffee -sivustolta voi klikkailla erilaisia 404 -virhesivuja.

Artikkeli on julkaistu tiistaina 31. lokakuuta 2006 kello 15.01. This entry was posted in web and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *