Vuoden 2007 PC-pelit

GameSpotin foorumeilla on listattu mainoskuvien kera vuoden 2007 lupaavimmat PC-pelit. Nimimerkki AdrianWerner on kasannut huikean määrän pelejä eri peligenreistä ja mainoskuvien lisäksi on peleistä lyhyt kuvaus. Valitut pelit ovat kokeneilta kehittäjiltä, jotka ovat tehneet hyviä pelejä aikaisemmin, tai peli on muuten kiinnostava.

En ole erityisesti PC-pelaaja, mutta muutamia pelejä, Turbo Slidersin lisäksi, tulee pelattua silloin tällöin. Listauksen pelikuvien perusteella pelit näyttävät mahtavilta ja pelattavaa tulee olemaan paljon. Ensi vuonna olisi odoteltavissa lupaavien pelien jatko-osia, hyvien pelistudioiden uusia pelejä ja idealtaan mahtavia pelejä, kuten Alan Wake, Crysis, Bioshock, Fallout 3 (ehkäpä?), Half-Life 2: Episode 2, Live for Speed 3 näin muutamia ”odotetuimpia” mainitakseni.

Ensi vuosi vasta näyttää lunastavatko pelit paikkansa pelaajien sydämissä ja mitkä pelit todella julkaistaan vuoden 2007 aikana. Pelaajien kannalta ensi vuosi ja Vistan julkaisu tuo muutenkin jännittystä elämään, kun Direct X 10 ja Vistalle kehitetyt pelit yleistyvät. PC-pelaajan elämä on päivitys-rumbaa, varsinkin jos haluaa pelata tuoreimpia pelejä parhaimmilla grafiikoilla. Onneksi on pelikonsolit.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *