Soks sai uuden pinnoitteen

Uuden vuoden aloitukseksi Soks uudisti ulkokuorensa. Uusi, sinisempi ja napakampi ulkoasu tuo blogiin ja sivustolle kaivattua uudistuneisuutta ja nykyaikaa. Buah. Sivuston sisällönkin suhteen on muutosta hieman ilmassa, mutta se jää vielä nähtäväksi.

Uusi ulkoasu kaipaa vielä hieman siloittelua ja työstämistä ja on varmasti enemmän tai vähemmän hajalla muilla selaimilla kuin Firefoxilla. Oman laiskuuden, kunnollisen testausympäristön ja halun testata ulkoasua käytännössä yhteissummana blogi ja muut oheissivut korjautuvat ehjäksi hiljaksiltaan.

Tähänkin kirjoitukseen olisi voinut runoilla kauniita ja rumia sanoja luomisen tuskasta, hajalla/ehjänä olevasta tietotekniikasta ja antaa hieman näkemystä millaiselta uuden ulkoasun piti todellisuudessa mielikuvissa näyttää. Turhat loruilut kuitenkin saavat jäädä, sillä uni kutsuu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *