Pong-kello

Jos normaalit kellot eivät innosta ja vaikuttavat tylsiltä, on Buro Vormkrijgers suunnitellut kellon, joka toimii Atarin Pong-pelin tapaan. Kooltaan 180 x 120 x 32mm (l,k,s), 500 grammaa painava LCD-näytöllinen kello pelaa satunnaisesti pingpong -peliä. Vasen pelaaja voittaa joka tunti ja vastaavasti oikeanpuoleinen pelaaja voittaa joka minuutti. Keskiyöllä peli on ohitse. Kellona toimimisen lisäksi peliä pystyy pelaamaan kelloa vastaan.

Aivan mahtava kelloidea, mutta valitettavasti ilmeisesti vuosi sitten 199 eurolla myyntiin tullut kello on loppuunmyyty. Ei mikään ihme, sillä erikoiset ideat myyvät aina nopeasti loppuun. Kyllä tuollaisesta kellosta olisi hauska seurata ajan kulkua.

Pong Pong

(via Coding Horror)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *