Cable Open! -viikonloppu ja Digi-tv-viikko

Taloussanomat uutisoi Kaapelitelevisioliiton, paikallisten kaapeliyhtiöiden ja Kopiosto ja Teosto tekijänoikeusjärjestöjen järjestämästä Cable Open! -viikonlopputempauksesta. Perjantai-illasta maanantaiaamuun, 9.2. – 12.2.2007, näkyvät maksu-tv-kanavat kaapeliverkossa digisovittimen avulla veloituksetta. Kanavatarjonta vaihtelee alueittain. Cable Open! -ilmaisviikonloppu aloittaa liikenne- ja viestintäministeriön organisoiman valtakunnallisen Digi-tv-viikon, jota vietetään 12.–18. helmikuuta.

Hieman omituista kyllä, että vaikka olen lukenut paikallislehteä ja seurannut Internetin uutissivustoja, ei Digi-tv-viikko ole tullut eteen muutamaa blogia, Afterdawnin uutista ja IRC:ssä tullutta Taloussanomien linkkiä lukuunottamatta. Ilmeisesti digi-tv-viikkoa ei ole suuremmin mainostettu tai sitten seuraan vääriä medioita ja luen valikoiden. Pah, joku digi-tv-viikko, tv:stä muutenkaan tule juurikaan mitään kiinnostavaa.

Cable Open! -viikonlopun suhteen ihmettelen kyllä mitä hyötyä on järjestää tuollaista katsojia kiinnostavaa ”tarjousta”, mainostamatta sitä riittävästi. Hieman hukkaan menee. Omassa (lue vanhempien) digi-boxissa maksu-tv-kanavat on piilotettu kanavalistasta, eikä juuri tulisikaan mieleen selata salatuiksi tiedettyjä kanavia.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *