Cable Open! -viikonloppu ja Digi-tv-viikko

Taloussanomat uutisoi Kaapelitelevisioliiton, paikallisten kaapeliyhtiöiden ja Kopiosto ja Teosto tekijänoikeusjärjestöjen järjestämästä Cable Open! -viikonlopputempauksesta. Perjantai-illasta maanantaiaamuun, 9.2. – 12.2.2007, näkyvät maksu-tv-kanavat kaapeliverkossa digisovittimen avulla veloituksetta. Kanavatarjonta vaihtelee alueittain. Cable Open! -ilmaisviikonloppu aloittaa liikenne- ja viestintäministeriön organisoiman valtakunnallisen Digi-tv-viikon, jota vietetään 12.–18. helmikuuta.

Hieman omituista kyllä, että vaikka olen lukenut paikallislehteä ja seurannut Internetin uutissivustoja, ei Digi-tv-viikko ole tullut eteen muutamaa blogia, Afterdawnin uutista ja IRC:ssä tullutta Taloussanomien linkkiä lukuunottamatta. Ilmeisesti digi-tv-viikkoa ei ole suuremmin mainostettu tai sitten seuraan vääriä medioita ja luen valikoiden. Pah, joku digi-tv-viikko, tv:stä muutenkaan tule juurikaan mitään kiinnostavaa.

Cable Open! -viikonlopun suhteen ihmettelen kyllä mitä hyötyä on järjestää tuollaista katsojia kiinnostavaa ”tarjousta”, mainostamatta sitä riittävästi. Hieman hukkaan menee. Omassa (lue vanhempien) digi-boxissa maksu-tv-kanavat on piilotettu kanavalistasta, eikä juuri tulisikaan mieleen selata salatuiksi tiedettyjä kanavia.

Artikkeli on julkaistu perjantaina 9. helmikuuta 2007 kello 22.08. This entry was posted in viihde and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *