Perjantaiyön sekalaiset

Fan Tent -sivustolla on kerätty YouTube videoita, joilla soitetaan Super Marion tunnus eri soittimilla, kuten balalaikalla, käsin, hanurilla, pianolla, kitarasoittimilla ja kuoron laulamana. Tunnus kuoron esittämänä on huvittava ja esityksen loppupuolella kuullaan Zeldaakin.

BassicTech News Blog -sivustolla on esillä video, jossa esitellään hieman erikoisemman käyttöliittymän toimintaa. Perceptive Pixel on rakentanut, ainakin videolla, toimivan ”Minority Report” -tyylisen, kosketuksella ja eleillä toimivan käyttöliittymän. Näyttää aika ovelalta ja käytännöllisyydestä voidaan olla montaa mieltä. Samantyylisiä konsepteja on ollut esillä aikaisemminkin. Pitkänpuoleinen artikkeli käyttöliittymästä ja sen kehittäjästä löytyy Fast Company -lehden verkko-osiosta ”Can’t Touch This” -otsikolla.

Packet Garden -ohjelma kerää informaatiota Internetin käytöstäsi ja kasvattaa pallon muotoista maailmaa lähettämiesi ja vastaanottamiesi pakettien perusteella. Lataaminen muodostaa laaksoja, eri protokollien paketit muodostavat erilaisia kasveja ja kaikki sijoitetaan pallolle riippuen mistä päin maailmaa data tuli tai minne se meni. Jokainen uusi päivä Internetissä voi muodostaa uuden yksityisen maailmasi, jota voit myöhemmin tarkastella. Packet Garden ohjelmisto on saatavilla Windows, Linux ja Mac OS X käyttöjärjestelmille.

Onko 17 ”eniten satunnainen” luku? Pistää miettimään.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *