Kirjat: Dune: House Harkonnen

Brian Herbert ja Kevin J. Anderson jatkavat Predule to Dune -sarjaansa Dune: House Harkonnen -teoksella. Frank Herbertin Dune -sarjaan perustuva Predule to Dune jatkaa toisessakin osassaan Dyynin henkeä ja tarinaa ja juoni etenee sujuvasti. Sarjan toinen teos jatkaa siitä, mihin ensimmäinen osa jäi: juonia, yllättäviä käänteitä ja runsaasti tapahtumia.

Tyyliltään teos on sarjan henkeen uskollinen, mutta sortuu, kuten useat moniosaiset kirjasarjat, edellisen osan tapahtumien ajoittaiseen kertaukseen, joka ainakin itseäni ärsyttää. Jos kirjat heti niiden ilmestyessä eli noin vuoden välein, voi pieni muistinvirkistys olla paikallaan, mutta näin peräkkäin luettuina hieman turhaa. Kokonaisuutena teos on mukavaa luettavaa ja tarinan mielenkiinto pysyy yllä loppuun asti.

Dune: House Harkonnen teoksessa on englanninkielisenä pokkaripainoksena 626 sivua New English Library:n julkaisemana (ISBN: 0-340-75178-9).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *