Hakusanoja helmikuulta

Seurailen ajoittain Awstatsin ja Google Analyticsin avulla millä hakusanoilla sivustolle on löydetty. Käytetyt hakusanat vaihtelevat, mutta ilmeisesti kuiva sisäilma vaivaa monia, sillä ilmankostutin on ollut kestosuosikki pidemmän aikaa.

Helmikuun Top 5 -hakusanat olivat:

  1. ilmankostutin, 59 kpl
  2. työnhakulomakkeet, 57 kpl
  3. digi-tv viikko, 12 kpl
  4. soks se on kiva sillo, 8 kpl
  5. kiintolevyn tyhjennys, 5 kpl

Kosteamman sisäilman jälkeen toiseksi suosituin hakusana oli keväisin aina ajankohtainen työnhaku ja työnhakulomakkeet. Työnhakulomakkeista ja työnhausta kirjoittelin kesällä ja aihe kaipaisi uutta katsausta. Yritysten lomakkeissa ja työnhakuprosesseissa on suuria eroa ja paljon parannettavaa löytyy. Kesään verrattuna eivät lomakkeet tai toimintatavat ole juurikaan muuttuneet.

Kolmantena listalta löytyy kirjoitus Digi-tv-viikosta. 12.–18. helmikuuta vietetyllä Digi-tv-viikolla Yle tarjosi digitietoa muun muassa siitä minkälaista sisältöä on tarjolla ja mitä laitteita digiaikaan siirtymisessä käytännössä tarvitaan.

Viidentenä listalla oleva kirjoitus kiintolevyn tyhjentämisestä on aina ajankohtainen, kun vanhaa kiintolevyä ollaan myymässä tai poistamassa käytöstä.

Hakusanoista tulikin mieleen, että tuollainen pieni USB-ilmankostutin olisi oiva hankinta. Tietokoneet keräävät pölyä, tuottavat lämpöä ja kuivattavat talvisin jo valmiiksi kuivaa sisäilmaa. Täytteeksi vain tislattua vettä ja lisäksi säännöllistä puhdistusta.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *