Piilota tietokoneen sähköjohdot mustaan laatikkoon

Tietokoneisiin liittyy paljon oheistavaraa, kuten jatkojohtoja ja verkkolaitteita, joiden ei välttämättä tarvitsisi olla näkyvillä ja pölyä keräämässä. Yleensä tietokoneen luona onkin kauhea kasa erilaisia johtoja ja laitteita, jotka ovat aina tiellä.

KangaRooM storage: Black Box Cord Organizer tuo johtoviidakkoon helpotusta ja piilottaa sähköjohdot ja kytkimet mustaan lämmönkestävään akryylikoteloon. Kooltaan 13” x 12.875” x 3.25” (P x K x L) oleva kotelo on varustettu liukuovilla, kiinnikkeillä sähköjohtoja varten ja tasoilla, joihin voi sijoittaa virtalähteitä tai pieniä verkkolaitteita.

Johtojen piilottamisesta joutuu maksamaan 60 dollaria, mutta se on kohtalaisen pieni hinta siisteydestä. Tuollaisen kotelon kyllä varmaan rakentaisi helposti itsekin, jos Amerikasta tilaaminen ei innosta.

(via Gizmodo)

KangaRooM Cord Organizer

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *