Sikamainen muistikortinlukija

Tietoteknisten laitteiden ei tarvitse olla tylsiä kuutiomaisia esineitä, vaan niiden muotoiluun voi käyttää myös mielikuvitusta. USB Piggy Card Reader on sikamaisesti muotoiltu, USB:hen liitettävä muistikortinlukija.

Sian selästä löytyy kolme ja mahapuolelta yksi paikka eri muistikorteille ja sikaa voi ”syöttää” SD, CF, XD, MS, Mini SD ja T-flash/Micro SD -muisteilla. Kooltaan sikamainen muistikortinlukija on 118x65x38mm, painaa 45 grammaa, tukee USB 2.0:aa ja on hinnoiteltu houkuttelevasti 10 dollarin lapulla.

Ei hullumpi muistikortinlukija ja valkoinen sika suorastaan vinkuu pientä virittämistä.

(via Gizmodo)

Piggy Reader Piggy Reader
Artikkeli on julkaistu tiistaina 3. huhtikuuta 2007 kello 22.21. This entry was posted in vekottimet and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *