Trek tuo markkinoille automaattivaihteisen fillarin

Kirjoitin aikaisemmin automaattivaihteista, joita markkinoitiin pyöränvalmistajille. Nyt Trek on ottanut vaihteiston käyttöön ja tuo pyöräilijöille automaattivaihteilla varustetun Trek Lime -polkupyörän (flash-mainossivusto).

Trekin uutuuden saa omakseen 580 dollarilla ja ketjunsuojan värin voi valita kuudesta eri värivaihtoehdosta. Vaihteita pyörästä löytyy kolme, joiden vaihtamisesta pitää huolen takanavassa sijaitseva sähköinen automaattivaihteisto, joka saa virtansa etunavassa sijaitsevasta generaattorista. Pyörästä löytyy lisäksi satulan alta kätevä tavaratila.

Suomen kesän tietäen, pyörään näyttää onneksi saavan lisävarusteena myös lokasuojat. Toivottavasti myös vaihteisto on sään- ja vedenkestävää mallia.

(via Gizmodo)

Trek Lime

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *