Oskilloskooppi-kello ajan signalointiin

Aika on suhteellista, mutta jokaisessa päivässä on vain 24 tuntia käytettävänä. Tuntien kulumista voi seurata mitä erilaisimmista kelloista ja yksi erikoinen vaihtoehto on Frank Techniekin rakentama oskilloskooppi-kello.

Kellon rakentamiseen on oli saatavilla rakennussarja ja tarvitset osasarjan lisäksi hieman askarteluintoa, pienen sähkömiehen ja vanhan oskilloskoopin. Kello on suhteellisen tarkka ja tekstin mukaan jätättää 2-3 sekuntia viikossa. Kello näyttää ajan lisäksi myös päiväyksen ja viikonpäivän.

Valitettavasti tämäkin erikoistuote on Frank Techniekin verkkokaupan mukaan loppuunmyyty, mutta luulisi osaavan elektroniikanharrastajan rakentavan tuollaisen kohtalaisen helposti. Oskilloskooppi-kello on idealtaan loistava ja sopii vaikkapa laboratorion ja työhuoneen sisustukseen. Vanhat 80-luvun romut saavat uusiokäyttöä ja käyttäjä uniikin kellon.

Ideasta tuotteeksi?

(via Gizmodo)

Oskilloskooppi-kello
Artikkeli on julkaistu maanantaina 16. huhtikuuta 2007 kello 23.45. This entry was posted in vekottimet and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *