Oskilloskooppi-kello ajan signalointiin

Aika on suhteellista, mutta jokaisessa päivässä on vain 24 tuntia käytettävänä. Tuntien kulumista voi seurata mitä erilaisimmista kelloista ja yksi erikoinen vaihtoehto on Frank Techniekin rakentama oskilloskooppi-kello.

Kellon rakentamiseen on oli saatavilla rakennussarja ja tarvitset osasarjan lisäksi hieman askarteluintoa, pienen sähkömiehen ja vanhan oskilloskoopin. Kello on suhteellisen tarkka ja tekstin mukaan jätättää 2-3 sekuntia viikossa. Kello näyttää ajan lisäksi myös päiväyksen ja viikonpäivän.

Valitettavasti tämäkin erikoistuote on Frank Techniekin verkkokaupan mukaan loppuunmyyty, mutta luulisi osaavan elektroniikanharrastajan rakentavan tuollaisen kohtalaisen helposti. Oskilloskooppi-kello on idealtaan loistava ja sopii vaikkapa laboratorion ja työhuoneen sisustukseen. Vanhat 80-luvun romut saavat uusiokäyttöä ja käyttäjä uniikin kellon.

Ideasta tuotteeksi?

(via Gizmodo)

Oskilloskooppi-kello

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *