A List Apart: The Web Design Survey 2007

I Took The 2007 Survey

A List Apartin ”The Web Design Survey 2007” kyselee web-suunnittelijoilta ammattiin liittyviä oleellisia tietoja kuten ammattinimikettä, taitoja, koulutustaustaa ja tietoja työstä.

Jos siis olet web-suunnittelija ja sattumalta huomasit tämän kirjoituksen, tai oletettavasti luit kyselystä suoraan A List Apartin sivuilta, kannattaa kyselyyn vastata toukokuun 22. päivään mennessä. Kyselyssä on noin 37 kysymystä ja vastaaminen ei vie montaa minuuttia.

”People who make websites have been at it for more than a dozen years, yet almost nothing is known, statistically, about our profession. Participate in our first annual survey to increase knowledge of web design and boost respect for the profession.” A List Apart

Vuosittainen kysely järjestetään ensimmäistä kertaa ja palkintoina vastanneiden kesken arvotaan lippu Jenkeissä pidettävään ”An Event Apart” -tapahtumaan (majoitus tai matkat eivät sisälly), 30GB iPod, USB-muistipalikka ja A List Apart t-paita.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *