Craftworks Työkalujääkaappi pitää työkalut kylmänä

Sisustaminen on levinnyt myös autotalleihin ja työhuoneisiin. Enää ei työjuomat viileänä pitävän jääkaapinkaan tarvitse näyttää valkoiselta ja rähjäiseltä laatikolta, vaan sen voi sulauttaa ympäristöön tyylikkäänä työkalulaatikostona.

Craftworks Toolbox Refrigerator näyttää ulkoapäin tavalliselta laatikostolta, mutta sisältä löytyy 1,4 neliötä jäähdytettyä säilytystilaa. Hintaa jääkaapilla on 350 dollaria (+ toimituskulut 75 dollaria) ja ominaisuuksista jäähdytyksen lisäksi löytyy muun muassa metallinen ovi, sisävalo, hyllyt ja tölkkipaikat, lukitus, renkaat ja automaattinen sulatus.

Saa vain uneksia, että Atlantin tällä puolella olisi tarjolla jotain vastaavaa, vaikka en omaa taloa tai edes autotallia omistakaan.

(via Gizmodo)

Työkalujääkaappi
Artikkeli on julkaistu sunnuntaina 29. huhtikuuta 2007 kello 13.12. This entry was posted in vekottimet by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

One thought on “Craftworks Työkalujääkaappi pitää työkalut kylmänä