Kannettava grilli tuo grillauksen minne vain

Kesällä ja näin juhannuksena monet grillit lämpenevät ja makkarat ja pihvit paistuvat rasvan tiristessä. Grillaus kuuluu kesään ja useilta takapihoilta löytyykin erilaisia grillejä. Grillin voi ottaa mukaan myös kesän rientoihin ja I want one of those -verkkokaupasta löytyykin kätevä kannettava grilli, joka tuo grillauksen sinne minne menetkin.

Kannettavasta grillistä on saatavilla kaksi eri mallia: pienempi ”Fold Flat BBQ” ja isompi ”Carry & Go Briefcase BBQ”. Kokoontaitettavat ja kantokahvalla varustetut grillit ovat kooltaan ja muodoltaan paremmin mukaan pakattavia kuin perinteiset pallogrillit, jotka pyöreinä palloina eivät mahdu oikein minnekään ja kantaminenkin on vaivalloista. Puristetusta teräksestä valmistetut grillit tarjoavat asiallisen kokoiset grillausalueet ja ”Carry & Go Briefcase BBQ” -mallissa tulee mukana myös kantolaukku.

Isompi grilli kustantaa noin 37 euroa ja pienemmän saa omakseen noin 30 eurolla. Toimituskulut Suomeen Royal Mailin kautta ovat noin 12 euroa ja Parcelinella noin 38 euroa. Ihan asiallinen hinta kätevästä grillistä, mutta toimituskulut ovat grillin arvoon nähden aika sikamaiset.

Vielä kun kannettavaan pakettiin saisi lisättyä hiilet, olisi valmis grillaushetki käden ulottuvilla. Kannettavat grillit ovat ympäristöystävällisempiä ja kokonaisuudeltaan edullisempia kuin kertakäyttöiset pikagrillit ja kooltaan mahtuvat hyvin vaikkapa festarivarustukseen.

(via Gizmodo)

Salkkugrilli

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *