Palapeliherätyskello: etsi palaset, kokoa ja olet hereillä

Puzzle Alarm Clock

Bim bam banana -verkkokaupassa on myytävänä herätyskello, joka herättänee myös ne henkilöt, jotka vain iskevät herätyksen pois päältä ja kääntävät kylkeä. Palapeliherätyskello on nimensä mukaisesti palapeli ja herätystaktiikkana on heittää herätyksen sammuttamiseen tarvittavat palaset lattialle.

Kerätessäsi palapelin palasia lattialta sammuttaaksesi herätyksen, joudut jo nousemaan sängystä ja kyljen kääntäminen ei nyt onnistukaan niin helposti. Toki pitkäaikainen pirinä herättää varmasti myös naapurisi, joten kannattanee pitää kiirettä.

Palapeliherätyskello on hinnaltaan 67 dollaria ja Suomeen toimitettuna hintaan lisätään vielä 25 %:n arvonlisävero ja toimituskulut. Kohtalaisen arvokasta heräämistä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *