Pessimistin muki on puoliksi tyhjä

Muki voi olla puoliksi täynnä, puoliksi tyhjä tai kaikkea siltä väliltä, mutta yleensä muki on vain tyhjä. Despair, inc. -verkkokaupasta löytyy muki, joka on sopiva pessimisteille. Mukista näkee selvästi milloin se on puoliksi tyhjä, eikä suinkaan puoliksi täysi.

Lasista valmistettu muki maksaa vajaat 10 dollaria ja pomon versio noin 20 dollaria, jossa teksti on kohokirjaimin. Toimituskulut Suomeen ovat noin 17 dollaria, joten halvalla ei pessimisti mukiansa saa. Tämän pessimisti tiesi jo etukäteen.

Sopiva muki maanantain kahvihetkeen tai jokapäiväiseen työkavereiden lannistamiseen ja maanpinnalle palauttamiseen.

(via Gizmodo)

Pessimistin muki
Artikkeli on julkaistu keskiviikkona 27. kesäkuuta 2007 kello 21.16. This entry was posted in vekottimet by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *