Kylmää juotavaa USB-minijääkaapista, tölkki kerrallaan

USB-minijääkaappi

Kesäisin maistuu kylmä juoma ja mikäs sen parempaa, kuin korkata viilennetty tölkki virkistävää juomaa USB-minijääkaapista.

Brandon USB-minijääkaappi kylmenee 8,5°C lämpötilaan viidessä minuutissa ja sisään sopii yksi 0,33cl tölkki. Jääkaapin sisältä löytyy tietenkin myös valo, joka valaisee kooltaan 19,4x9x9cm ja 362 grammaa painavaa, muovista valmistettua minijääkaappia.

Juomaa viilentävä USB-vekotin maksaa 33 dollaria ja päälle lisätään ainakin 3 dollarin toimituskulut. Aivan halvalla ei virkistävää ja viileää juomaa ole tarjolla.

Tyyliltään vekotin muistuttaa vanhanajan kokis-automaatteja, mutta lopputulos on aika halvan näköinen. Kätevä vaihtoehto varmasti, jos työpaikalla ei ole yhteistä jääkaappia tai kylmät juomat katoavat parempiin suihin.

(via Gizmodo)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *