Thunder Horn -pyöränkello kilahtaa astetta jämäkämmin

Thunder Horn

Kävelijät ja koiranulkoiluttaja valtaavat usein koko pyörätien kävelemällä rinnakkain ja vähintäänkin roikottamalla koiran talutushihnaa pyörätien levyisesti. Pyöräillessä kannattaakin varustautua pyöränkellolla, jolla voi tarvittaessa kilistellä kävelijät pois tieltä. Yleensä pyöränkellon ääni on riittävän voimakas kuuluakseen riittävän kauas, mutta aina näin ei ole.

Käyttämällä Brandon Thunder Horn -pyöränkelloa on huomio taattu, sillä tämä sähköinen pyöränkello kilahtaa 115 dB:n äänenvoimakkuudella. Äänenvoimakkuutta verrattaessa esimerkiksi suihkukone tuottaa 125 dB, moottorisaha 115 dB ja auton torvi (1m) 115 dB. Pyöränkello toimii yhdellä 9 V paristolla ja maksaa 12 dollaria.

Tällä pyöränkellolla lähtevät pois alta risut ja männynkävytkin.

(via Gizmodo)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Thunder Horn -pyöränkello kilahtaa astetta jämäkämmin”

  1. Jasmo avatar

    Tai sitten edessä kulkeva tappajabulldogterrierisaksanpaimenkoira pelästyy, suuttuu ja tappaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *