Langattoman verkon havainnointia t-paidalla

Wi-Fi t-paita

Langattoman verkon löytäminen on helppoa, jos t-paidassasi on signaalin voimakkuuden näyttävä kuvio. Think Geekin Wi-Fi Detector t-paita tunnistaa 802.11b ja 802.11g -verkkojen signaalit. Wimaxia tai @450:aa havainnoiva paita olisi hieman liiankin erikoinen.

Sataprosenttisesta puuvillasta valmistettu t-paita toimii piilotettuun taskuun laitettavilla AAA-paristoilla ja signaalikuvio on irrotettavissa, joten pesukaan ei ole ongelma. Kohtuullisella 29.99 dollarilla saat paidan, joka varmasti herättää huomiota ja on lisäksi käytännöllinen.

Jos ei halua odotella kesään asti, voi näin syksyllä vetäistä t-paidan vaikkapa takin päälle tai testata löytyykö yökerhoista langattomia verkkoja.

(via Gizmodo)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *