Senz-sateenvarjo on suunniteltu tuulisiin olosuhteisiin

Syksyn sateiden ja myrskyjen saapuessa sateenvarjot joutuvat koville tuulen myllertäessä. Usein sateenvarjo saattaakin kääntyä nurin kurin, joka ei ole kovin mielekästä. Markkinoilla on kuitenkin olemassa sateenvarjo, joka toimii tuulisissakin olosuhteissa ja on suunniteltu tuulisiin säihin.

Hollantilainen Senz Umbrellas on kehittänyt sateenvarjomallin, joka muotoilullaan vastaa tuulen haasteisiin. Sivuilta löytyy video, jossa sateenvarjoja testataan tuulitunnelissa ja osoitetaan tavallisen ja Senz-sateenvarjon ero. Muiden sontikoiden kääntyessä ympäri, Senz-sateenvarjo ”liikkuu” eteenpäin ja mainostekstin mukaan toimii jopa 100km/h (27,8 m/s) puhaltavassa tuulessa. Vertailukohtana Wikipedian mukaan 24,5-28,4 m/s puhaltava tuuli luokitellaan myrskyksi (10 boforia), ja joka kiskoo puita juurineen ja aiheuttaa huomattavaa vahinkoa rakennuksille.

Perinteistä sateenvarjoa virtaviivaisemmin muotoillusta sateenvarjosta on saatavilla on kaksi eri mallia, normaalikokoinen Senz Original ja pienikokoinen Senz Mini. Hintaa sateenvarjolla on normaalikokoisena 49,95 euroa ja miniversiona 39.95 euroa ja väreinä löytyy mustan lisäksi punainen, sininen, ruskea ja hopea. Toimituskulut Hollannin ulkopuolelle ovat 4,95 euroa.

Hieman arvokas sateenvarjoksi, mutta varmasti erikoinen eikä ihan heti toista samanlaista tulle vastaan.

Senz sateenvarjo Senz sateenvarjo

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *