Nokia N95 saapui

Vihdoinkin! Postimies toi tänään Nokian N95 -luurin, jonka sain Widsetsin syyskuussa järjestämästä widget-kehityskilpailusta. Tein kisaan kohtalaisen yksinkertaisen teknologiauutiswidgetin selkeillä grafiikoilla koristeltuna. Palkintoa saikin sitten odotella melkein täydet kaksi kuukautta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Edellinen luurini, käytettynä hankittu Nokia 3650, alkoikin olla jo vaihtokunnossa.

N95 tuo mukanaan paljon kivoja ominaisuuksia, joista GPS ja viiden megapikselin kamera vaikuttavat kiinnostavimmilta. Tietenkin listasta löytyy S60 edition 3, radio, musiikkisoitin, langaton lähiverkko ja mitähän vielä. Kaikenlaista. Käytettävyyskin parantui, sillä 3650:n ympyrään sijoitetut näppäimet olivat muun muassa tekstiviestiä kirjoittaessa todella ärsyttävät. Käyttäjäystävällisesti puhelimen mukana tuli myös USB-datakaapeli ja laturikin on kätevän pieni.

Uudet vempeleet ovat aina mukavia ja eiköhän tässä viikonloppu menekin mukavasti S60-sarjan puhelimien ja Linuxin naittamisessa ja luurin personoinnissa. Langattoman verkonkin kanssa saanee säätää, sillä en saanut luuria vielä löytämään WPA2-salattua WLAN-verkkoa, vaikka se sen ajoittain löysikin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *