Pac-Man -joulukuusi

Pac-Man -joulukuusi

Joulun lähestyessä joulukuusia pystytetään ja jouluvaloja sytytellään, mutta tällaista joulukuusta ei ole useasti nähty.

Madridissa voi nähdä joulukuusen, joka esittää Pac-Man -pelin karttaa keltaisine pallukoineen, haamuineen ja tietenkin Pac-Manin kera. Kyseessä ei ole mikään miniatyyri joulukuusi, vaan kuten kuvasta näkyy, korkeutta espanjalaisten Pac-Man -joulukuusella on keskiverto kuusen verran. Joulukuusesta löytyy myös Youtube-video.

Klassista arcade-peliä kunnioittava elektroninen joulukuusi on hienosti toteutettu, vaikkakaan Pac-Man ei pelin tapaan pallukoita keräile. Pelattava Pac-Man -joulukuusi olisikin ollut aikamoinen suoritus.

(via Gizmodo)

Artikkeli on julkaistu lauantaina 15. joulukuuta 2007 kello 19.52. This entry was posted in vekottimet by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *