Pac-Man -joulukuusi

Pac-Man -joulukuusi

Joulun lähestyessä joulukuusia pystytetään ja jouluvaloja sytytellään, mutta tällaista joulukuusta ei ole useasti nähty.

Madridissa voi nähdä joulukuusen, joka esittää Pac-Man -pelin karttaa keltaisine pallukoineen, haamuineen ja tietenkin Pac-Manin kera. Kyseessä ei ole mikään miniatyyri joulukuusi, vaan kuten kuvasta näkyy, korkeutta espanjalaisten Pac-Man -joulukuusella on keskiverto kuusen verran. Joulukuusesta löytyy myös Youtube-video.

Klassista arcade-peliä kunnioittava elektroninen joulukuusi on hienosti toteutettu, vaikkakaan Pac-Man ei pelin tapaan pallukoita keräile. Pelattava Pac-Man -joulukuusi olisikin ollut aikamoinen suoritus.

(via Gizmodo)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *