Merkkipaalu tämäkin

Kai tämäkin on mainitsemisen arvoista näin informaatiotulvan aikakaudella: blogi sai ensimmäiset suomenkieliset kommenttispämminsä. Aiheena oli tietenkin mitäs muutakaan kuin aikuisviihdettä.

Yleisesti ottaen soks ei ole juurikaan kerännyt kommenttispämmiä ja hyvä niin. Muutamassa vuodessa kerääntyneestä 2,034 roskaviestistä Akismet on poiminut poikkeuksetta lähes jokaisen. Kaipa sitä maailmalla on ihmisiä, jotka klikkailevat jokaista linkkiä jonka eteensä saavat ja roskaviestittäminen kannattaa. En ole varsinaisesti markkinointia opiskellut, mutta luulisi, että vaikka spämmäys ei maksa juuri mitään ja sillä saadaan viesti levitettyä laajalle, olisi siltikin tehokkaampaa kohdentaa markkinointia ja kehittää viestiä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *