Älykortilla suojattu kiintolevykotelo pitää tiedostot turvassa

Kiintolevyille on saatavilla erilaisia koteloita, joilla tavallisen levyn voi muuttaa ulkoiseksi levyksi. ST Electronics tarjoaa hieman erikoisempaa DigiSAFE DiskCrypt Mobile DCM200 -koteloa, josta löytyy älykorttiin perustuva suojaus.

DigiSAFE DiskCrypt Mobile -kiintolevykotelo tarjoaa kaksitasoista suojausta, jossa käyttäjän pitää sekä syöttää älykortti että antaa PIN-koodi, ennen kuin rautatasolla salatun kiintolevyn tietoihin pääsee käsiksi. Koska salaus on toteutettu rautatasolla, ei se ole riippuvainen käyttöjärjestelmästä eikä tarvitse erillisiä ohjelmia. Kotelo on suunniteltu 2,5″ ATA-kiintolevyille ja käyttää USB 2.0 -liitäntää. Älykorttikotelon pitäisi tulla markkinoille maaliskuussa 99 dollarin hintalapulla varustettuna.

Digisafe

(via Engadget, Digisafe)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *