C64-pelit tulossa Wiin Virtual Consoleen

Nintendo laajentaa Wiin Virtual Consoleen saatavien laitteiden valikoimaa ja jatkossa listalta löytyy myös Commandore 64 -pelejä. Ensimmäisessä erässä tarjolle tulee International Karate ja Uridium, jotka saa omakseen 500:lla Wii-pisteellä per peli. Virtual Consolesta löytyy tällä hetkellä jo 189 erilaista Nintendon, SEGAn, Turbografx:n ja NEOGEOn klassikkopeliä.

Toivottavasti Wiille on samalla tulossa myös kunnon ohjain C64-pelien autenttista pelaamista varten, sillä eihän C64-pelit tunnu miltään ilman TAC-2:sta. Jollain padillako pitäisi esimerkiksi Decathlonia hakata, naurettavaa. Tosin en usko, että tuota ohjainten ja ranteiden hajottajaa Wiillä nähdään. Toisaalta Decathlon sopisi Wiin pelitarjontaan, sillä onhan se tavallaan party-pelien esi-isä.

En ole itse koskaan C64:sta omistanut, mutta kavereilla tuli tuohon kotitietokoneiden klassikkoon tutustuttua ja monet pelit pelattua. Valitettavasti on vain muistettava, että usein aika kultaa muistot ja pelit olivat parempia lapsena pelattaessa.

(via Engadget)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *