PlayTV tuo digi-TV:n PlayStation 3:lle

Digi-TV aika alkoi viimeinkin myös kaapelitalouksissa, kun siirtymäajan jatkoaika loppui kuun vaihteessa. Loppuvuodesta on lehdistä saanut lukea uutisia digisovittimien myynnistä ja erilaisia laitteita on tarjolla runsaasti, enemmän tai vähemmän toimivia.

Myös Sony huomannut digi-TV:ssä mahdollisuuden kilpailla Xbox 360:n kanssa ja on tuomassa markkinoille PlayTV-lisälaitetta PlayStation 3:lle. PlayTV on pieni musta, PS3:n USB-porttiin liitettävä laatikko, jolla voi katsoa maanpäällisiä digi-TV-lähetyksiä. PlayTV-ohjelmisto sisältää EPG-ohjelmaoppaan, mahdollisuuden jääkaappitaukoihin ja yhtä kanavaa voi nauhoittaa katsottaessa toista. Lisäksi nauhoitusta tai tv-lähetystä voi katsoa langattoman verkon avulla PSP:n ruudulta. Sekä pelaaminen että tv-ohjelmien nauhoitus ei vielä onnistu yhtä aikaa, mutta kehittäjät ovat suunnittelemassa tätä mahdollisuutta. Lisätietoa PlayTV:n toiminnasta löytyy BBC dot.life -blogin videosta.

PlayTV vaikuttaa kätevältä laitteelta ja videon perusteella myös helppokäyttöiseltä. Toivottavasti laitteesta tulee saataville myös kaapeliverkkoon sopiva versio, sillä tuollainen laite olisi hyvä syy ostaa PS3 ja jättää erilliset nauhoittavat digiboxit kaupan hyllyille. Blu Ray -soitin ja nauhoittava digiboxi samassa laitteessa, kätevää.

(via Engadget)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *