S-Etukortilla Luonnontieteelliseen museoon lauantaina 14.6

Lauantaina 14.6 on S-ryhmän asiakasomistajapäivä ja S-Etukortilla pääsee ilmaiseksi Luonnontieteelliseen museoon ja opastetulle kierrokselle. Luonnontieteellinen museo löytyy Helsingistä osoitteesta Pohjoinen Rautatiekatu 13 ja on avoinna lauantaina klo 10-16.

Luonnontieteellisessä museossa voi tutustua planeettamme historiaan alkuräjähdyksestä viimeisimpään jääkauteen Elämän historia -näyttelyssä ja matkata muuttuvien vuodenaikojen mukana halki Suomen Suomen luonto -näyttelyssä. Opastettuja kierroksia on tasatunnein ja lisäksi kerran tunnissa pääsee kurkistamaan museon kulisseihin, joissa nähdään miten eläimiä museossa tehdään. Vaihtuva näyttely Kirahveja kimnaasissa tekee kunniaa entisöidyn rakennuksen värikkäille vaiheille ja alakerrasta löytyy Luut kertovat -näyttely.

Luonnontieteellissä museossa voi vierailla asiakasomistajapäivän lisäksi arkisin tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 9-16, sekä torstaina klo 9-18 ja viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16. Normaalisti museon pääsymaksu on aikuisilta 5 euroa, josta S-Etukortilla saa 1 euron alennuksen. Kaiken lisäksi torstaisin klo 16–18 on museoon ilmainen sisäänpääsy.

Ja että muka kulttuuri kallista.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *