Ilmaisjakelulehdet Metro ja 100:n yhdistyivät, painosmäärä ei

Ilmaisjakelulehdet ovat hyvää ajanvietettä lyhyehköllä työmatkalla, mutta Uutislehti 100:n ja Metron yhdistymisen jälkeen siitäkään ilosta ei ole saanut nauttia. Ainakin tämän viikon ajan on juna-aseman ilmaislehtitelineet tarjonneet tyhjää. Ilmeisesti Sanoma Kaupunkilehdet ei ole vielä tajunnut, että lehtien yhdistyessä pitäisi kenties yhdistää myös painosmäärä.

Uutislehti 100 ja Metro olivat jo useamman vuoden saman julkaisijan alaisuudessa, mutta lehtiä tehtiin eri toimituksissa ja hieman erilaisilla sisällöillä. Tietenkin, kun lehdet viimein yhdistettiin 15.9.2008, yhdistettiin myös sisältöä ja muun muassa Metrossa aikaisemmin olleet sarjakuvat korvattiin 100:n sarjakuvilla. Hyvästi Modesty Blaise, Hermannin laguunista ja Hanneksesta ei nyt niin väliä. Vaihtokaupassa saatiin tosin ristikko ja valitettavasti pari sivua tekstiviestipalautteita.

Toivottavasti painosmäärät jossain vaiheessa kasvavat, eikä SanomaWSOY-konserniin kuuluva Sanoma Kaupunkilehdet ole päättänyt pysyvästi pienentää painosta. Voisin tietenkin lähteä töihin aikaisemminkin, jolloin lehtiä vielä saattaisi telineestä löytyä, mutta en pidä sitä kovinkaan realistisena vaihtoehtona.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *