Ben & Jerry’s Cookie Dough -jäätelö

Ben & Jerry’s -jäätelö on maineeltaan herkullista ja raaskin viimeinkin pitkän mainostuksen jälkeen ostaa purkin Ben & Jerry’s Cookie Dough -jäätelöä, joka on siis vaniljakermajäätelöä ja suklaapikkuleipätaikinan paloja (16%). Hyväähän se tietenkin oli, mutta niin oli myös sen hintakin. Puoli litraa herkuttelua maksoi saman verran kuin kolme litraa ”normaalia” jäätelöä.

Kuitenkin ihan mielellään jäätelön nautiskeli ja hinnan suhteen voi hieman omatuntoa parannella sillä, että Ben & Jerry’s suosii toiminnassaan kaikenlaisia reilua arvoja, kuten huolta ympäristöstä, reilua kauppaa, ekologisempia pakkauksia mainostaakin jäätelöään ilmastoneutraalina. Tuoteselosteessa mainitaan hieman huvittavasta vielä erikseen, että kananmunankeltuainen on vapaiden kanojen munista. Hienoja tavoitteita ja ilmeisesti vihreät ajatukset eivät ole hävinneet, vaikka Unilever-elintarvikejätti vuonna 2000 Ben & Jerry’sin ostikin.

Kenties sitä joutuu toistekin maistamaan Ben & Jerry’sin jäätelöitä ja eipähän tule syötyä niin paljon kerralla, kun pakkaus on puolet normaalia pienempi. Ja onhan jäätelö sentään tuotettu vastuullisesti. Om nom nom nom.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *