Stund tuo kesää syksyn harmauteen

Syksyn ja kehnojen pyöräilykelien saapuessa voi todellisuutta paeta videoiden maailmaan, joskin katsoessa maailmalla kuvattuja pätkiä, alkaa kaipaamaan myös kotimaahan hieman isompia korkeuseroja. Vaikka en varsinaisesti ole freeriden ja hyppymisen suurin ystävä, on Stund -TV-sarjassa vedetty setti hienoa katseltavaa. Sarjan pääjehut Steve Romaniuk ja Mike Kinrade yhdessä kavereidensa kanssa vetävät kyllä isosti upeissa maisemissa. Tässä alkaa jo itsekin odottamaan kesää, että pääsisi taas pyörän päälle metsässä rymistelemään.

Stund -TV-sarjasta on ilmestynyt jo yksi kausi ja toinen on jokin aika sitten juuri alkanut. Sarjan videot ovat katsottavissa Pinkbikessä Stund-blogissa. Aikaisemmin blogissa linkitettyjä videoita ei vanhoilla linkeillä löydy, vaan ne pitää etsiä erikseen (listassa). Tähän mennessä ovat ilmestyneet:

Ensimmäisen kauden jaksot voi kätevästi ladata omalle koneelle MTBView.com-sivustolta myöhempää fiilistelyä varten. Ajopaikkoja ovat ilmeisesti Utah, Kelowna, Kamloops, Van/Whistler ja Nelson. MTBView.com-sivustolta löytyy myös muuta mukavaa katsottavaa kuten Drop in -sarjan viides kausi ja muita pyöräilyaiheisia videoita. Kun syksyn harmaus ja ankeus yllättää, kannattaa siis suunnata Internetiin ja haaveilla edessä odottavasta kesästä ja hetkistä pyörän päällä.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *