Siivouksen kätevä apuväline: PVA-imublokki

Siivous on yksi niistä kotitöistä, joissa kunnon välineet tekevät suuren eron sekä nähtyyn vaivaan että lopputulokseen verrattuna. Yksi kätevä apuväline kodin siivoukseen on PVA-imublokki, joka on puolikkaan tiiliskiven kokoinen pehmeä ”sieni”. Imublokilla voi puhdistaa, kuivata, pestä ja poistaa tahroja ja eläinten karvoja ilman pesuaineita ja erillisiä kuivaimia.

Neorexin myymä Devlon PVA-imublokki on myyntipuheiden veroinen siivousväline, joka on keksitty Saksassa yli 30 vuotta sitten ja kehitetty pesuaineallergioiden takia. Polyvinyylialkoholi-yhdisteestä valmistetun sienen teho perustuu hyvään imukykyyn ja hankauskitkaan. Tuotetta mainostetaan muun muassa ikkunoiden pesemiseen, pölyjen pyyhkimiseen, lemmikkien karvojen poistamiseen huonekaluista ja matoista, pintojen kuivaamiseen, tahrojen poistamiseen ja auton ulkopintojen pesemiseen.

Ostin imublokin viime keväänä, mutta se unohtui kaappiin, kunnes eräänä lauantaiaamuna satuin kaatamaan täyden kupin kahvia olohuoneen hapsumatolleni. PVA-imublokki imee 3dl nestettä, joten kahvin imeytys onnistui paljon helpommin kuin perinteisellä rätillä. Lisäksi blokki imi ja puhdisti kahvin myös maton hapsuista, ilman pesuainetta tai esimerkiksi etikkaa. Kun tuotteen hintakin on 10 euron pinnassa, maksoi se heti itsensä takaisin.

Devlon PVA-Systems imublokin toiminta selviää paremmin ”TV-shop”-videosta:

Käyttökohteita imublokilla näyttää riittävän, joten pitänee alkaa hyödyntää sitä enemmän.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Siivouksen kätevä apuväline: PVA-imublokki”

  1. Helena Ylimaula avatar
    Helena Ylimaula

    Mistä voi hankkia? Etsin Habitare-messuilta, mutten löytänyt. 10 vuoden käytön jälkeen alkaa näkyä käyttö. Mustunut ja kuivuu reikiä.

    1. Marko avatar

      Korjasin linkin tuonne Neorexin sivuille, http://neorex.fi/fi/tuote/2520940-pva-imublokki, jossa imublokkia on myynnissä. Sieltä sitä kai pitäisi saada.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *