Yövyttyä: Lapland Hotels Tampere

Tampereella on paljon vaihtoehtoja hotelliyöpymiseen ja valinnanvaraa voi rajata sijainnin ja hinnan suhteen. Tällä kertaa päädyimme valitsemaan Sorsapuiston kupeessa sijaitsevan Lapland Hotels Tampereen, sillä sijainti on hieman sivummalla keskustasta ja puiston vieressä koiran ulkoiluttamisen näkökulmasta ja alue on rauhallinen ja helposti saavutettavissa autolla tullessa.

Lapland Hotels Tampere oli kokemuksena mitä olettaa voi, jos Lapland Hotelsien konsepti on tuttu. Lapin eksotiikkaa äänimaailmasta sisustukseen ja tuotteisiin, sekä aamupalaan. Perinteiseen tapaamme käytimme hotellin palveluista lähinnä hotellihuonetta nukkumiseen, mutta ehdin käydä testaamassa myös saunan, josta näkyi ikkunasta Tampereen kattoja. Saunassa oli tarjolla miesten ihonhoitotuotteita.

Hotellien ravintoloiden tarjonta on yleensä hyvää ja myös Lapland Hotelsien ravintolat ovat ainakin listan mukaan maukkaita. Mutta usein sitä haluaa jotain muuta, jos on vaihtoehto, etenkin kun mukana on pieni vauva ja maailmalla on ajettu alamäkipyöräilyn maailman cuppia. Tampereen hotellin vieressä oli sopivasti Blokki-konttiravintola, josta sai haettua (löydettiin Woltista) hyvät take away -annokset.

Yksi erittäin iso valintakriteeri, jos hinta hotelliyöllä muuten kohtaa, Lapland Hotelsien puolesta on siellä oleva todella erinomainen aamiainen.

Kokonaisuutena Lapland Hotels Tampere oli hyvä ja palvelu toimivaa.

Plussaa:

  • Aamupala runsas ja maittava
  • Saunatilat tyylikkäät ja ikkunalla
  • Pesuaineet hyvän tuoksuisia
  • Rauhallinen sijainti Sorsapuiston kupeessa
  • Autolle ilmainen parkki kadunvarressa viikonloppuna
  • Televisioon ei voinut yhdistää omaa tietokonetta (Apple)

Miinusta:

  • Vanhahtava hotelli
  • Ilmastointia ei voinut säätää pienemmälle

Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *