Saunalahti ja Sonera Mobile

”Saunalahti on irtisanonut virtuaaliverkko-operaattorisopimuksensa Sonera Mobile Networksin kanssa. Sopimus minimiostovelvoitteineen päättyy syyskuun lopussa. Sopimus Elisa Matkapuhelinpalveluiden kanssa jatkuu ennallaan, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Irtisanominen maksaa 11 miljoonaa euroa ja vie Saunalahden vuoden tappiolle.

Saunalahti uskoo, että sopimuksen irtisanomisesta on hyötyä Saunalahden asiakkaille ja osakkeenomistajille irtisanomisen parantaessa yrityksen kykyä solmia uusia, entistä parempia verkko-operaattorisopimuksia. Samalla se lisää Saunalahden mahdollisuuksia osallistua Suomen GSM-markkinoiden potentiaaliseen rakennejärjestelyyn, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Saunalahden asiakkaiden palvelut jatkuvat normaalisti eikä asiakkailta edellytetä toimenpiteitä, kertoo Saunalahden toimitusjohtaja Matti Vikkula.” Lähde: tietoviikko 01.07.2006

Itse aikanaan valitsin Elisan verkon Saunalahden liittymääni, joten asia ei itseä juuri koske kuin Saunalahden kannattavuuden puolesta. Soneran verkon valinneille uutinen on sinällään merkityksetön, jos vaihdosta ei aiheudu toimenpiteitä, koska mielestäni Elisan verkko ainakin täällä Itä-Suomessa on Soneran verkon tasolla, ellei parempikin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *