Näppäimistöjä kaikille

Aikaisemmin oli vain näppäimistöjä, harmaita ja suuria, likimain kaikki samanlaisia ja markkinoita hallitsi Keytronic. Nykyään on valinnan varaa, erilaisia näppäimistöjä erilaisiin käyttötarpeisiin ja tietenkin erottumiseen massasta.

Logitech tarjoaa pelaajille suunnattua G15-näppäimistöä. Ominaisuuksina on mm. LCD-näyttö ja ohjelmoitavuus.

keyboard

Art. Lebedev Studiolla on suunnitteilla OLED-tekniikalla varustettu ja käyttökohtaisesti mukautuvan näppäimistö. Optimus Keyboard on tulossa markkinoille toivottavasti vuonna 2006.

keyboard

10-sormijärjestelmän hallitseville on tarjolla Das Keyboard ja Ãœberkeyboard. Ei ainakaan näppäinmerkinnät kulu kovassakaan käytössä pois. Das Keyboardin ominaisuuksina on mm. painotetut näppäimet, eli mm. numlockia ja capslockia painettava kovempaa.

keyboard

Ãœberkeyboard on, tyhjiä ja valaistuja näppäimiä lukuunottamatta, aika tavanomainen ja saatavilla kätevästi esim. Verkkokaupasta.com:sta (ei maksettu mainos)

keyboard

Silti päivittäisessä käytössä, bulk-tuotteena myytävä, aivan Logitechin UltraX perusnäppis on silti paras :) Ja mielipiteistähän ei voi muuta kuin kiistellä.

keyboard

Toki markkinoilla on vielä lukuisia muitakin erikoisnäppäimistöjä. Tekniikan kehitys mahdollistaa vaikka mitä, vain ihmisen mielikuvitus on rajana.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *