Applelta Ipod nano ja muuta

ipod nano

Apple julkaisi tänään Moscone Centerissä San Fransiscossa uusia tuotteita. Markkinoille pääsivät Ipod nano ja Motorola ROKR iTunes puhelin. Motorola ROKR on kauan huhuttu iPod-kännykkä, jota jo osattiin odottaakin. Samalla iTunes päivittyi versioon 5 ja koko Harry Potter audiokirjasarja tuli yksinoikeudella tarjolle iTunesiin. Lisäksi Madonnan kaikki 15 albumia tulivat iTunesiin.

Ipod nano korvaa Ipod minin ja on tarjolla 2GB ja 4GB flash-muistilla, sisältäen värinäytön, valokuvatuen ja on kooltaan 9.0 x 4.0 x 0.69 cm. Painoa on 42 grammaa, soittoaikaa riittää 14 tuntia ja hinnaltaan laite on 209e (2GB) ja 269e (4GB). Väreinä on tarjolla Applen perinteikäs valkoinen ja elegantin musta.

Ipod nano on kohtalaisen kiinnostava tuote verrattuna iRiverin tai Creativen lähes vastaaviin tuotteisiin. 209e hinta on vain hieman enemmän kuin mitä mm. iRiver iFP-799 (1GB, 196e) tai Creative Zen Nano Plus ja Muvo (1GB, 150e). Vastaavia 2GB tai 4GB flash -soittimia ei nopealla verkkokaupan selaamisella tullut eteen.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *