Apple iBook <3

Tänään TNT:n kuriiri vihdoinkin toi jo toissa viikolla tilaamani Apple iBookin. 12 tuumaa 1,33GHz PowerPC tehoa, 512MB muistia, 60GB levyä plus liuta muita käteviä ominaisuuksia siihen päälle. Valkoisen hohtava paketti pisti kyllä suupielet hymyyn. Nyt konearsenaalista löytyy x86, AMD64 ja PPC alustaisia koneita. Hieman liikaakin koneita, mutta näillä on tapana lisääntyä ajan kuluessa :)

Monet voivat ihmetellä miksi juuri iBook. Syyt olivat selkeät ja johdonmukaiset. PC-puolella kannettavien tarjonta oli todella sekalaista, eikä yhtä hyvää konetta meinannut löytyä, joskin Acerilla oli hyviä vaihtoehtoja. Lisäksi hinnan kasvun ja koon pienentymisen funktio oli liian jyrkkä, 12-tuumaisia kannettavia ei kohtuuhintaan löytynyt PC-puolelta. Pitkän harkinnan ja tilisaldon katselun jälkeen valinta kohdistui iBookiin, jota olin toki katsellut ihailevasti aikaisemminkin. PowerBook jäi korkean hinnan takia pois vaihtoehdoista.

Asiaan liittyviä bloggauksia siis luvassa :)


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *