KGB:stä apua krapulaan

Tekniikka&Talous kertoo etelä-afrikkalaisesta Wellco Health yrityksestä, joka markkinoi krapula- ja potenssilääkkeitä. Johannesburgin pörssiin listautuneen yrityksen keihäänkärki on KGB-niminen krapulalääke, joka perustuu Neuvostoliiton salaisen poliisin kehittämiin, myrkyllisiä aineita elimistössä pilkkoviin prosesseihin.

Agentit joutuivat työssään juomaan paljon, mutta ryyppäämisen aikana hankittuja salaisia tietoja ei saanut unohtaa. Kaikkihan tietävät, että kiristys, uhkailu ja kidutus eivät ole läheskään yhtä tehokkaita, kuin henkilön humalaan juottaminen ja tietojen hienovarainen urkinta.

KGB on tulossa myös Pohjoismaiden markkinoille, jossa markkinapotentiaalia ainakin suomalaisen juomakulttuurin puolesta uskoisi riittävän. Nopeasti googlettamalla selvisi myös, että krapulalääke ei vaikutta humalatilan positiivisiin puoliin, rentoutumiseen ja sosialisoitumiseen. Vanha sanontahan kuuluu: ”Juo ittes mukavaks ja muut kauniiks.”

Vielä kun väsymykseen kehitettäisiin lääkkeet.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *