Vedenkeitin tekstiviestiaktivoinnilla

gsm-teekeitin

Britit ovat tuotteistaneet vedenkeittimen, joka kytkeytyy päälle matkapuhelimen tekstiviestillä. Teevalmistaja PG Tipsin ja matkapuhelinoperaattori Orangen yhteishankkeessa kehitetty ReadyWhenUR-keitin tulee myyntiin tammikuussa.

Vekottimessa on sisäänrakennettuna vastaanotin, joka aktivoituu tekstiviestillä. Tämä taasen aktivoi mekaanisen vivun, joka käynnistää keittimen.

Teevalmistaja uskoo vekottimen lopettavan perheriidat siitä, kenen kontolla keittimen käynnistäminen on. Ihmisille jää enemmän aikaa istuskella töllöttimen ja suosikkisarjojensa ääressä. (via digitoday.fi)

Olisihan se kivaa, jos koulusta tullessa voisi tekstiviestillä laittaa aamulla täytetyn kahvinkeittimen (suomalaiset ovat kahvi-ihmisiä) päälle ja kotiin tullessa vasta keitetyn kahvin tuoksu tervehtisi jo ovella. Aikaa säästyisi kymmeniä minuutteja, jotka voisi tuhlata sohvalla makoiluun ja kahvin nauttimiseen.

Herää tietenkin kysymys, miten keittimen täyttäminen, kuppiin kaataminen ja teen haudutus onnistuvat TV:n äärestä. Joskus se keitin pitää kuitenkin täyttää. Sonyn teenkeittäjärobottia odotellessa :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *