Sammakot

F1-kuljettaja Jenson Button laukoi miehille suunnatussa FHM -lehdessä mielipiteitään naiskuskien, kuten Danica Patrickin ja Katherine Leggen mahdollisuuksista F1:ssä: ”He voivat menestyä alemmissa sarjoissa, mutta eivät F1-kisoissa g-voimien takia. Ja eihän heidän kanssaan uskaltaudu edes radalle, kun on se aika kuukaudesta”, Button filosofoi. ”Isorintaiset naiset eivät voi koskaan tuntea oloaan kotoisaksi auton ratissa. Ja nehän häiritsevät mekaanikkojen keskittymistä. Voitko kuvitella auttavasi heitä laittamaan turvavyöt päälleen?”

Ymmärrettävästi brittitabloidit hermostuivat Buttonin sanailusta ja Sun -lehden autotoimittaja Emma Parker Bowles näpäytti Buttonia eilisessä kolumnissaan: ”Kasva aikuiseksi! Jos käyttäisit vähemmän aikaa varikkotyttöjen tissien tuijotteluun, voisit ehkä voittaakin joskus.”

Jos Suomessa saadaan parin päivän lööpit siitä, että Conan O’Brien mainitsee muistuttavansa Tarja ”Tarza” Halosta, niin millainenkohan haloo nousisi Kimi Räikkösen ”sovinistisista” kommenteista. Voin vain kuvitella miten Suomen päivälehdet, Ilta-Sanomat ja Ilta-Lehti, repisivät aiheesta lööppejä ja monen sivun juttuja useiden päivien täytteeksi. :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *