Se on taas täällä, joulu

Joka vuosi kiire ja hössötys valtaa ihmiset ja kauppiaat hykertelevät, kun kassakoneet kilisevät ja myynti on huikeaa. Joulu ja joulunaika on monille stressaavaa. Pitäisi keksiä lahjat ja siivota ja tehdä vaikka mitä, ennenkuin voi jouluaattona ottaa rauhallisesti ja levätä. Katsella valkoista talvimaisemaa, käydä haudoilla, sytyttää kynttilät ja jouluruokien kanssa nauttia pari lasia viiniä.

Joululahjan sai myös kritisoidun uuden tekijänoikeuslain keulakuva Tanja Karpela. Kansanedustajat Jyrki Kasvi, Toimi Kankaanniemi, Timo Soini ja Oras Tynkkynen antoivat Tanja Karpelalle lahjaksi mp3-soittimen ja Eva Dahlgrenin kopiosuojatun musiikki-cd:n. Edustajat kiittivät Karpelaa hyvästä taistelusta tekijänoikeuslain käsittelyssä ja kehottivat siirtämään musiikin uuteen soittimeen ennen uutta vuotta ja tekijänoikeuslain voimaantuloa.

Rauhallista joulua kaikille lukijoille. Soks hiljentyy joulun viettoon.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *